< το Δ.Σ του σωματείου μας εύχεται σε όλους τους συνάδελφους Καλές υπηρεσίες!!! >>.

B

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Α) Πόρισμα-απάντηση υπ’ αριθμόν 182/Α/2015 του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.(Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης) στην καταγγελία του σωματείου μας(αρ πρωτ 13/29-08-2014) για τις παράνομες αποσπάσεις από τη φρουρά του Κορυδαλλού.
Β) Έγγραφο με τις θέσεις μας για τον υπό διαμόρφωση  νέο Σωφρονιστικό Κώδικα.
Πήραμε απαντήσεις για παλαιότερα κατατεθειμένα εγγράφως αιτήματά μας:
        I.            Για την προσεχή συνεδρίαση της επιτροπής που θα εκδώσει επιτέλους την περιβόητη εγκύκλιο, βάση της οποίας θα υπολογίζονται οι οφειλόμενες υπερωρίες μας και γενικότερα ο τρόπος υπολογισμού της εργασίας μας, μετά από την ανάκληση της προηγούμενης από τη ΔΥΕΦΚΚ. Αναμένουμε σύντομα την έκδοσή της.
      II.            Για την εκπαίδευση των συναδέλφων που δεν πέρασαν σχολή, την εκπαίδευση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και την δική μας μετεκπαίδευση-ιεραρχία, που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα κράτησης Ελαιώνα Θηβών, μετά από τη διαμόρφωση των κτηριακών εγκαταστάσεων.  
    III.            Για την τελευταία συνάντηση και την  συνεργασία του κ. Φυτράκη με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, με θέμα την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της διασποράς των φυλάξεων στα νοσοκομεία της Αττικής, εστιάζοντας στον περιορισμό αυτών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου