< το Δ.Σ του σωματείου μας εύχεται σε όλους τους συνάδελφους Καλές υπηρεσίες!!! >>.

B

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Απευθείας ανάθεσης για την προµήθεια τριάντα (30) φορητών ποµποδεκτών, µε τα παρελκόµενα είδη, για τις ανάγκες του Καταστήµατος Κράτησης Κορυδαλλού.



                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 




Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων ενημέρωσης και των αποκλειστικών ενεργειών του ανεξάρτητου σωματείου "Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων ΥΕΦΚΚ" για την βελτίωση των ασύρματων επικοινωνιών στο τμήμα Εξωτερικής Φρούρησης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού και:

-Μετά των αιτημάτων μας α) με αρ.πρωτ (07/10-04-2017) και β) με αρ. πρωτ (23/15-05-2017).

-Την κατάθεση εγγράφου με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι επαγγελματικοί ασύρματοι και τα οποία έγιναν αποδεκτά, ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις τόσο με μέλη της διαχειριστικής επιτροπής όσο και με τους αρμόδιους υπαλλήλους του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
      (Στιβαρή κατασκευή στρατιωτικών προδιαγραφών MIL - STD 810 C/D/E, IP54  συμμόρφωση με το πρωτόκολλο αδιαβροχοποίησης έως IP67, δυνατότητα  πλήρους προγραμματισμού από την υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένου cd και καλώδιο προγραμματισμού) .


 -Την δαπάνη έγκριση πίστωσης με την ΑΔΑ: ΩΟΦΙ46ΨΧΥΙ-4ΥΚ την 01/08/2017.

Σας ενημερώνουμε ότι: Μειοδότης του διαγωνισμού για την προμήθεια 30 ασυρμάτων στο τμήμα εξωτερικής φρούρησης είναι η εταιρεία cobra center .

                                                                      Για το Δ.Σ



                                    

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου