< το Δ.Σ του σωματείου μας εύχεται σε όλους τους συνάδελφους Καλές υπηρεσίες!!! >>.

B

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ανάρτηση ΑΔΑ υπ'αριθμόν 6ΙΗ3ΟΡΕΗ-ΘΔ4 για την αλεξίσφαιρη σκοπιά στο χώρο στάθμευσης του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού.

Αναρτήθηκε σήμερα 28/06/2016 στο διαύγεια η ανάθεση προμήθειας και εγκατάστασης αλεξίσφαιρης σκοπιάς για το χώρο στάθμευσης, με την ΑΔΑ 6ΙΗ3ΟΡΕΗ-ΘΔ4. Ένα από τα βασικά αιτήματα του σωματείου μας πραγματοποιήθηκε, ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συμβολή τους. Η ανάθεση έγινε στην εταιρία ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. Αναμένουμε την τοποθέτησή της.

 

 EUROTRADE SA - ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ
ΟΙΝΟΦΥΤΑ, Οινόφυτα, Βοιωτία, 32011 Τηλ  2262032725  

Η ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ, κατέχει εξέχουσα θέση στο χώρο των μεταλλικών προκατασκευών εδώ και 30 χρόνια. Την πορεία της καθόρισε πάντα η νεωτεριστική φιλοσοφία με σεβασμό στην ποιότητα και την ασφάλεια.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά διακρίθηκε τα τελευταία είκοσι χρόνια στα μεγάλα εθνικά έργα υποδομής που έγιναν στην πατρίδα μας. Σημαντική υπήρξε και η συμβολή της στα Μεγάλα Ολυμπιακά έργα των αγώνων του 2004.
Εκτός όμως από την συμμετοχή της στο χώρο των δημοσίων έργων η εταιρεία με υπερηφάνεια επιδεικνύει και τα ιδιωτικά έργα που της εμπιστεύθηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του επιχειρείν στην Ελλάδα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου