< το Δ.Σ του σωματείου μας εύχεται σε όλους τους συνάδελφους Καλές υπηρεσίες!!! >>.

B

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Δημόσιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για μετατάξεις υπαλλήλων-Ποιοι θα εξαιρεθούν














Ανοίγει ο δρόμος για την κινητικότητα και τις μετατάξεις των δημοσίων υπαλλήλων και γενικότερα των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eretikos.gr, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 15 Σεπτεμβρίου η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ολγα Γεροβασίλη  θα θέσει σε λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα, την οποία θα μπορούν να επισκέπτονται οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Εκεί θα βλέπουν ποιες είναι ακριβώς οι κενές θέσεις, σε ποιες υπηρεσίες του Δημοσίου και σε ποιες περιοχές της χώρας. Θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να διαπιστώσουν αν μπορούν να μετακινηθούν και στη συνέχεια να υποβάλλουν αιτήσεις.
Και όπως είπε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον eretikos.gr,  δεν θα χρειάζεται να μεσολαβήσει κανένας δήμαρχος ή βουλευτής ή άλλο πρόσωπο για να γίνει η μετάθεση ή η μετάταξη, αφού η διαδικασία θα είναι αυτοματοποιημένη.
Από τη μετακίνηση ή μετάταξη θα εξαιρεθούν με ρύθμιση που θα κατατεθεί στη Βουλή ως το τέλος της εβδομάδας, οι υπάλληλοι που θα αρνηθούν να αξιολογηθούν.

πηγή.    http://eretikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου